Realizări

Proiecte mobila bucatarie realizate și etapele de producere a lor (dela măsurare și până la instalare).
Blat din piatra artificiala – este piesa cea mai vizibilă și importantă de mobilier de design în bucătărie, în etapele finale de instalare a elementelor de bucătărie.

De multe ori, instalarea blatului este ultima etapă a instalației de mobila bucatarie și de obicei clientul este deja în criză de răbdare. Cunoscând starea clienților noștri suntem mereu gata să facem munca noastră să aducă produsele într-o perioadă foarte limitată de timp. Fără a afecta calitatea produselor, și fără a aduce deranjări pentru confortul clienților.

Sistemul nostru de relații „producător – client“ este foarte simplu si destul de eficient, organizat în așa mod ca să simplifice procedura de pregătire și de instalare a produselor din cuart fabricate.

piatra naturala – etapele de producere 

Specialiștii noștri vor lua în calcul toate elementele minuscule dar importante la măsurătorile preventive în bucătărie sau apartament. Vor lua în considerare toate dorințele cumpărătorului pentru forme și nuanțe.

Angajații companiei „Artgranit“ vor recomanda opțiunile cele mai practice de culoare si textura, blaturi din piatra artificiala, ca eficienta si soliditate care au fost testate în practică pe parcursul a peste 10 ani de muncă. Prin urmare, toate produsele fabricate de compania „Artgarnit“ sant întotdeauna temeinice, extrem de fiabile, durabile și îndeplinesc orice condiții de siguranță.

Etapa 1
Totul începe cu apelul către compania noastră, la oricare dintre aceste numere online sau la numarul afisat mai sus. Numărul de telefon primit de la prieteni sau la e-mail însotit de o schiță, desen (poate fi făcută și manual) a blaturilor pentru mese, bar sau pervazul ferestrei din piatră cuart dorite, cu indicarea culorii selectate de pe site piatra din cuart artificială sau compozit de cuarț.

Puteți veni, de asemenea, la sediul nostru cu un desen, selectați materialul din probele prezentate într-o gamă mare la birou.

În continuare, se întocmește și se semnează un contract scris, în două exemplare, cu indicarea materialului, costul produsului, cantitatea și condițiile de fabricare și a plății în avans, și numai după aceasta se va face o plată mică în avans. Timpul de fabricație de piatră artificială este de aproximativ zece zile lucrătoare. Timpul de producere al blatului de cuarț este de 10-14 zile.

Etapa 2
După instalarea tuturor unitățiilor de bucătărie (dulapioare)se stabileste la ora exactă a sosirii a mesterului pentru măsurători , care va face o măsurare exactă a blaturilor din piatră artificială cuarț ce urmează a fi instalate, luând în considerare toate detaliile și dorințele dumneavoastră (forma marginii, prezența și forma placii de pe perete, decupajele pentru plita si sub chiuveta, etc.)
NOTĂ: După măsurari, DULAPURI de bucătărie NU trebuie miscate!!!

Etapa 3
În continuare, se măsoară modelul de blaturi de piatra artificiala, glafuri din piatra artificiala sau aglomeratului din cuarț, măsurătorile trec la maistrul de producere. In cele mai multe cazuri, termenul de blaturi de fabricatie din piatra artificiala sau compozit de cuarț este aproximativ zece zile (în unele cazuri, în momentul fabricației sunt discutate separat).

La sfârșitul perioadei specificate în contract, vă va suna managerul de producție și se va pune de acord cu privire la momentul livrării și instalarea de blaturi de bucătărie.

Etapa 4
După instalarea blatului din piatra artificiala, glafuri din piatra artificiala, cuarț sau orice alt produs, (maistru responsabil) ar trebui să verifice siguranța produsului, produsul în sine de zgârieturi, fisuri… Se semneză un act de finalizarea lucrării și numai după aceasta se face plata rămasă a contractului.

Garanția la blaturi de bucătărie din piatra artificiala, mese de lucru de cuarț, glafuri din piatra artificiala, bar sau orice alt produs este de 24 de luni.

Compania noastra ofera, de asemenea, reparații pentru a restabili aspectul original al produsului din piatră artificiala din cuart.