Consultanță de specialitate

Planificarea si organizarea executiei proiectului.
O necesitate

Alțatina

Folosirea unei plinte din cuarț la blaturile montate în băi este o necesitate impusă de condițiile în care este exploatat blatul. Altațina executată din aceleași material este o continuare a blatului din cuarț ce oferă un aspect  ireprolabil, dar și funcționalitate protejând pereții antistropi. Plinta ”antistrop” este de obicei executată la 35-40mm, dar pentru o protecție mai sigură  se execută la 90-100mm.

Îmbinări

Invizibile

Blaturi din piatra artificiala din seria Starlightt  montate la același nivel cu glaful, ceea ce face posibil ca blatul să fie fără îmbinări și uniri vizibile. Chiuveta din același material este elegant integrată  și cu acordul clietului se motează  într-un loc convenabil pentru a fi folosită.

Simpla

Combinare a nuanțelor

Datorită  varietății mari de culori se reușește combinația absolută de culori dintre piatră artificială, din care este făcut blatul și gresia, faianța din baie. Și, în ciuda faptului că zona de bucătărie este de o suprafață mică se pot uni toate echipamentele necesare, inclusiv chiuveta de bucătărie făcută la comandă. 

Nu zgârieturi

Ca și granitul are un nivel ridicat de rezistență la zgârieturi.

Igienic

Componența sa non-poroasă nu permite accumularea bacteriilor.

Trainic

Are o structură, ca diamantul, extrem de rezistentă la lovituri.

Reparabil

La defecțiuni poate fi ușor reparat cu material de aceeași componență și nuanță.

Antisolar

Culoarea are o rezistență maximă la razele ultraviolete.

Refractar

Blaturile de cuarț au o rezistență ridicată la temperaturi mari.

Versatil

Cuartz-ul are o structură densă ce nu permite apei să patrundă.

Ecologic

Peste 75% din componență constă din materiale reciclabile.

Antiacizi

O remarcabilă rezistență a suprafețelor împotriva acizilor si sarurilor.

Transportabil

Este ușor de manipulat fiind compus din cateva elemente.

Destul de rezistent?

Este oare blatul din baie impermeabil și viabil.

 

Quartz -țul a devenit compozitul favorit în rândurile designerilor și arhitecților atunci când e vorba de o amenajare a unui blat pentru baie sau salon spa.

Pe lângă multe alte produse de amenajare a băii, un rol important îi revine unui blat pentru baie. Blatul realizat din cuarț compozit este un produs foarte practic, rezistent și durabil.

Datorită suprafeței și structurii non-poroase a cuarțului, un blat pentru baie din cuarț compozit nu se zgârie, nu se pătează, și cel mai important este extrem de igienic și antibacterian.

Un blat pentru baie din cuart compozit este simplu și ușor de întreținut cu ajutorul detergenților din comerț. Odată montat, blatul își păstrează frumusețea și luciul timp îndelungat.

Datorită particularităților deosebite, cuarțul este un material recomandat și pentru băile din spațiile publice, pentru care pot fi realizate blaturi de mari dimensiuni.

Fiindcă vorbim de un produs industrial, în urma procesului de pigmentare, blaturile din Quarț pot avea orice nuanță. Iar pentru un aspect mai deosebit, în compoziție se pot adăuga diverse materiale organice, precum sticlă, piatră, sau chiar scoici.

Pentru un plus de strălucire, puteți alege un blat lucios, iar dacă apreciați aspectul mai natural al pietrei, optați pentru un finisaj șlefuit.

Art Granit execută la comandă o gamă largă de blaturi pentru baie, cele mai solicitate fiind blaturile pentru lavoare baie, montate sub blat, sau în blat. În ambele cazuri, acordăm o atenție sporită finisajului.

Optați pentru calitate și durabilitate! Alegeți ArtGranit pentru amenajarea băii și vă veți bucura ani la rând de calitățile uni blat pentru baie, produs care merită calificativul premium.