Expozitia Construct de la Romexpo

Participarea specialistilor Artgranit alaturi de partenerul Technistone din Cehia la Construct 2018 de la Romexpo, a avut un efect pozitiv in relatia stabilă între parteneri. În mod tradițional standul amenajat si prezentat a continut mostre de piatra , iar specialistii Artgranit au organizat cursuri de instruire pe tema designului interior, seminarii pentru companiile participante si partenerii din Bucuresti si din tară, unde s-a putut familiariza cu caracteristicile tehnice ale materialelor și echipamentelor folosite in prelucrarea pietrei, sfaturi privind funcționarea și instalarea acestora.

INDUSTRIA de PIATRA – reflectată de natura cuprinzătoare a expoziției de constructie și relația acesteia cu întreaga industrie de piatră naturală și cea compozită, incluzând atât produsele ca blaturile de bucatarie, pavajele, placile de piatră, produse din piatră și echipamente pentru prelucrarea pietrii, uneltele, produsele de îngrijire și conservarea pietrei etc.

Noua viziune asupra tehnicilor de prelucrare a pietrii, oferă o gamă largă de teme pentru profesioniștii ce sau intrunit la Construct 2018 Expo, cu discuții și prezentari actualizate a celor mai noi materiale și structuri, tehnologii de construcție, soluții de proiectare, blaturi de bucatarii, eșantioane de monumente și pietre funerare. În plus, prezentarile online includ informații detaliate despre toate tipurile de piatră și tehnologii de procesare legate de expoziția specială “Construct Expo 2018”.