Piatra cuart Technistone

Despre material Cuart Technistone

Cercetarile constante și invențiile actuale au creat un nou material ce reflectă ideal nevoile pieței. Compact. Material non-poros, realizat pe cunoașterea materialului cu absorbție de umiditate minimă și rezistență ridicată. Avantajele față de materiale de piatra naturala a celor tratate cu metode tehnologice inovatoare sunt evidente; durabilitate, design modern, o gamă largă de culori și texturi, rezistență, ușurința la întreținere, rezistență antibacteriană și aspect elegant. Produsele Technistone transmit un sentiment de stil și rafinament, care sunt potrivite pentru orice tip de interior. Popularitatea și fiabilitatea materialelor din cuart Technistone sunt materializate în numărul mare de proiecte private și comerciale cu care se poate lauda cu mândrie echipa noatră.

Colecția de cuart Noble

        Colecția Noble este combinația perfectă între frumusețea naturală și tehnologia secolului XXI. Colectia dă naștere unei noi generații de modele de marmură, cu caracteristici specifice de piatră artificială. Culoarea noastră inovatoare axată nuanțe de gri și cea pe maro pentru a realiza 3D-efecte este surprinzător de profundă. De asemenea, Colecția Noble este prezentată și într-o serie de nuanțe de lux cu componente alb, bej si maro, cu linii delicate de gri sau negru elegant, ceea ce face să se contureze imaginea completă a produsului din cuart.

Vezi toate culorile Colectia Noble

Colectia Satrlight ”lumina stelelor

Acest design neconvențional vă permite să combinați produse high-tech, cu materiale tradiționale. Suprafața lucioasă și sclipitoare este evidențiată de impregnările reflectoare a părticelilor de oglinzi. Satlight colection are o structură care luminează ambianța oricărui interior fie de bucătărie sau pe hol, de asemenea dă impresia de volum oricărui spațiu. Colectia de stele este foarte populară și este adesea folosită pentru blaturi, pavaje, scari, si mai recent tot mai des în proiecte comerciale.

Colectia Harmonia

Inspirată de cele mai frumoase exemplare de rocă din întreaga lume, această colecție de cuart dă o nouă viață componentelor naturale, cum ar fi cele de acvamarin, ametist, chihlimbar, onix și marmură. Harmonia – numele vorbește de la sine, această colecție creează o atmosferă de pace și intimitate, oriunde. Toate produsele și materialele îndeplinesc cerințele de înaltă rezistență, absorbție scăzută de umiditate și consistență a culorii, păstrând în același timp farmecul materialelor naturale. Culori bogate, cu o structură granulară moale impresionează prin lux și subtilitatea.

Colecția Essential

Colecția de bază include materiale de cristal, nisip și incluziuni de oglindă. Schema de culori include nuanțe de la alb pur la negru profund. Materiale cristaline sunt fabricate din unul dintre cele mai grele minerale – cuart natural de înaltă calitate, care este importat din diferite regiuni ale lumii, implicate în producția de cuarț. Produsele din această gamă cu denumiri comerciale Gobi și Elegant sunt create din nisipuri silicioase și caracteristica lor de bază este acea structură cu acoperire cu un strat subțire și rezistent de luciu. Caracteristicile tipice ale acestui produs este o structură solidă cu pete vizibile de oglindă, care combină frumusețea, funcționalitatea, rezistență și desigur un design frumos.

Colectia Rustic

Ce aveți ca rezultat atunci când luați granit natural de înaltă rezistență și combinați cu un strat practic non-absorbant? – calitățile naturale sunt îmbunătățite în cuart. Printr-o combinație de caracteristici de nisip granit natural și dioxid de siliciu rezultă cuart-ul cu astfel de acoperiri practice si care arata foarte elegant, care combină puterea și designul elegant.